27 oktober 2021

Zwemmen op vakantie? Bezoek camping de Leistert

2 min read
gezin zwemmen

We wilden een vakantie in Nederland, omdat we ervan overtuigd zijn dat er nog veel meer te zien is in onze eigen land. We kwamen terecht bij camping de Leistert, een hartstikke leuke (en grote) camping, niet ver van ons vandaan. Het boeken ging vrij vlot via de website. Een toegankelijke website, met duidelijke foto’s en beschikbare chalets en caravans, waardoor onze keuze snel gemaakt was. Ik nam voor de zekerheid nog even contact op met de receptie, om te vragen of er genoeg activiteiten waren voor de kinderen in de beschikbare periode. Dit was er! Ik werd goed geïnformeerd en wist daardoor eigenlijk meteen dat het goed zat. Niet veel later was het al zover, koffers gepakt, fietsen mee, en we kunnen genieten van een heerlijke vakantie.

vermaken op vakantie

En heerlijk was het

De kinderen hebben zich eindeloos vermaakt met talloze activiteiten. Je kon zwemmen in het binnen, – en buitenbad en daarbij waren er genoeg leuke spellen georganiseerd, eigenlijk waren ze van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat druk bezet, wat ons, de ouders, weer tijd gaf om echt te relaxen en te genieten van het heerlijke weer. We hebben veel in de omgeving gefietst. Een aanrader. Het was zelfs zo fijn dat we er nu over nadenken om een jaarplaats te huren, dan kun je het gehele jaar de camping op en af. Het voelde meteen al vertrouwd namelijk en we hebben aardig wat leuke contacten gelegd. Je kunt de chalets zien op de website van camping de Leistert.

op vakantie