27 oktober 2021

Camperreis Australië

2 min read

Bij een camperreis Australië denk je bijna automatisch aan een avontuurlijke vakantie door ruige natuurgebieden in een krakkemikkig busje. Als je dat leuk vind kun je natuurlijk zo’n reis maken, maar de meeste Nederlanders liever kiezen voor een vakantie met wat meer luxe. Ze willen een camper met goede slaapplaatsen, een uitstekende kookgelegenheid en sanitaire voorzieningen. Het moet ook een betrouwbare camper zijn, want je wilt niet dat je camper tijdens een camperreis Australië om de haverklap met pech langs de weg staat. Voor een goede camper maak je daarom gebruik van de diensten van Australiacampers.

Eigen ervaring telt bij een camperreis Australië

De medewerkers die bij Australiacampers werken trekken zelf regelmatig een camper door Australië. Ze nemen één van de campers van het bedrijf mee en ervaren zelf hoe een door hen uitgezette route bevalt. Door deze ervaring zijn ze nog beter in staat om goede adviezen te geven over een camperreis. Ook komen ze er door hun eigen ervaringen achter welke campers het best geschikt zijn voor de verschillende routes. Als jij van plan bent om een camperreis Australië te maken is het beslist aan te bevelen om je te laten adviseren door een medewerker die al eens een vergelijkbare reis heeft gemaakt.

Bereid je goed voor op een camperreis Australië

Als je de kans krijgt om een camperreis Australië te maken moet je daar voldoende tijd voor uittrekken. De vliegreis is zo duur, dat het zonde is als je na twee weken alweer terug moet. Boek bij voorkeur een reis van minimaal een maand. Dan heb je de kans om het land goed te ontdekken. Als je een idee hebt door welke gebieden je gaat trekken is het verstandig om bij Australiacampers advies in te winnen over het soort camper dat je mee moet nemen.